Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

Nepal -> Helambu Lodge Trekking

Helambu Lodge Trekking

10 dagen v.a. € 585,-  

Prachtige uitzichten op de Himalaya, Tibetaanse sherpa cultuur, boeddhistische kloosters, weelderige valleien en groene bossen.

De Helambu vallei ligt op een steenworp afstand van Kathmandu, maar wordt relatief toch maar weinig bezocht. Tijdens de trekking heeft u spectaculaire uitzichten op de Langtang (7245m),Ganesh Himal (7405m), Dorje Lhakpa (6990m) en tal van andere bergen van de Langtang Himalaya range. U komt tijdens de trekking door tal van kleine dorpjes en maakt kennis met de cultuur en tradities van diverse etnische groeperingen, zoals de Tamang en de Sherpa's, die zeer vriendelijke en gastvrij zijn!

Een interessante trekking vanuit cultureel oogpunt en ideaal voor reizigers die geen tijd hebben voor een langere trekking.

Route: Kathmandu - Sundarijal - Chisopani - Kutumsang - Tharepati - Melamchigaon - Tarkeghyang - Shermathang - Melamchi Pul Bazaar - Kathmandu

 

Kathmandu

n° Dagen

 

Kathmandu - extra dag (zonder auto)

1

 

 

Mountain Flight

0

 

Een spectaculaire vlucht langs de hoogste bergtoppen ter wereld. Vroeg in de ochtend vertrekt u uit Kathmandu voor een vlucht van 50 minuten, u ziet achtereenvolgend de Melungtse (7023m) en de Chugimago (6956m). Vervolgens stijgt u naar een hoogte van 8.201 meter, aan uw rechterzijde ziet u de Gyanchungkang en de Pumori (7.161m). Daarna komt de Mount Everest (8.848m), Sagarmatha genoemd door de Nepalezen en Chomolungma door de Tibetanen. 

Deze vlucht is geschikt voor iedereen, met name voor diegenen die geen trekking kunnen of willen maken. 

 

 

Tell a friend     

Print deze pagina

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098