Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

Sri Lanka -> Ayubowan Sri Lanka

Ayubowan Sri Lanka

3 dagen v.a. € 145,-  

"Ayubowan" (welkom) in Sri Lanka!
Dit startpakket is ideaal voor degene die alleen een vliegticket naar Colombo boeken en de verdere reis ter plaatse willen regelen.  Na een vaak vermoeiende en lange vlucht is het fijn als u op het vliegveld wordt opgewacht en dat u vervolgens naar een comfortabel hotel wordt gebracht. 

 

Route: Colombo - Negombo

 

Dag 1 - Amsterdam (Brussel, Düsseldorf) - Colombo - Negombo

Bij aankomst op het vliegveld van Colombo wordt u opgewacht met een naambordje door uw chauffeur, die u vervolgens naar het hotel brengt voor een welverdiende slaap.
Vluchten uit Europa komen vaak midden in de nacht aan, dus is het prettig om dan niet ver te hoeven rijden. Negombo ligt op maar 20 minuten rijden van het vliegveld en is een een ideaal startpunt voor een rondreis door Sri Lanka. 

 

Dag 2 - Negombo

In de ochtend tijd om te acclimatiseren en 's middags een tour door Negombo en omgeving. Negombo ligt aan een lagune en heeft een interessant historisch centrum, sterk beïnvloed door de katholieke kerk. Eerst gekoloniseerd door de Portugezen, later veroverd door de Nederlanders, die duidelijke sporen hebben achtergelaten. Negombo was een van de belangrijkste leveranciers van kaneel en het omvangrijk stelsel van grachten en de haven herhinneren nog aan die tijd. Bezoek de vismarkt, St. Mary's Church, de ruïnes van het oude Nederlandse fort en maak een boottocht door de wirwar van kanalen en de mangroven, grote kans dat u purperreigers, aalscholvers en varanen ziet.

 

Dag 3 - Negombo

Na het ontbijt loopt dit startpakket af. De komende dagen kunt u op eigen gelegenheid Sri Lanka ontdekken, zuidwaarts, naar het binnenland....... aan u de keus!

 

Tell a friend     

Print deze pagina

 

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098