Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

India -> Rondreis India: Noord-India en de heilige stad Varanasi

Rondreis India: Noord-India en de heilige stad Varanasi

15 dagen v.a. € 695,-  

Bij deze rondreis bezoekt u het warm kloppende hart van India met o.a. Shekhawati (het "openlucht museum" op de grens van de Thar woestijn), de hoofdstad van Rajasthan: Jaipur, de Taj Mahal, Khajuraho met de erotische tempels en Varanasi, de belangrijkste bedevaartsplaats aan de Ganges.
Uiteraard kunnen we deze reis naar Noord-India en Varanasi helemaal aanpassen, totdat het een reis is die precies past bij uw wensen en verwachtingen.

Route: New Delhi - Mandawa - Jaipur - Agra - Gwalior - Jhansi - Orcha - Khajuraho - Varanasi

 

 

Reisgegevens

Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Land

Email

Reizigers

Volwassenen

Aantal kinderen (Onder 12 jaar)

Hotelklasse

Speciale wensen (dieet, mobiliteit etc.)

Aanvullende informatie

Vertrekdatum

Agra

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Agra - Wildlife en natuur bij Chambal

2

€ 135,-  

€ 160,-  

€ 220,-  

 

De "Nationale Chambal (Gangesgaviaal) Wildlife Sanctuary" is opgericht in 1979. Ongeveer 400 km van de rivier Chambal snijdt schilderachtige ravijnen door het gebied, totaal 1.235 km2 groot. In vroegere tijden was dit labyrinth van ravijnen de basis voor, bijna "traditionele", bandieten met kleurrijke figuren als Man Singh en Phoolan Devi. In 2005 werd de laatste bandiet, Nirbhay Gujjar, gedood. De organisatie promoot het eco-toerisme.

 

Delhi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Delhi - Een extra dag, zonder auto

1

€ 13,-  

€ 15,-  

€ 18,-  

 

Ontdek deze fascinerende stad, zelfs met 5 dagen heeft u nog niet alles gezien. Daarom de mogelijkheid om 1 of meerdere nachten extra te boeken. Gebruik van de auto is niet inbegrepen. 

 

Delhi - Een extra dag met gebruik van auto en chauffeur

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

Om deze stad op een eenvoudige manier te verkennen, is het mogelijk om een dag extra te boeken, met gebruik van auto en chauffeur. Deze chauffeur kent de stad erg goed, dus je kan het maximale uit de dag halen.

 

Delhi - Ontdek Old Delhi op de fiets

0

€ 25,-  

€ 25,-  

€ 25,-  

 

Ontdek de smalle straatjes van Old Delhi of de mooie lanen van New Delhi per fiets! Niet achter in een rickshaw, maar zelf fietsen. Er zijn 3 verschillende routes, die elk ca. 3 tot 4 uur durenen de gids (Nederlands en Engels sprekend) fietst mee.

 

Delhi - Uw (bruids)jurk, kostuum, pakje etc. op maat gemaakt

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

De rondreis die begint en eindigt in New Delhi kunt u combineren met enkele (2 tot 4) bezoekjes aan het mode atelier van Glady Hunjan, gespecialiseerd in mooie feest - en bruidskleding. 
Bij aankomst in Delhi kiest u de stoffen en past u het vooraf gemaakte pasmodel, bij terugkomst van de rondreis kunt u het kledingstuk afpassen en (netjes verpakt) meenemen.
Prijs is exclusief kosten van het mode atelier.

 

Jaipur

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Jaipur - Ranthambore National Park, op zoek naar de tijger

2

€ 115,-  

€ 145,-  

€ 285,-  

 

Dit Nationaal Park is ca. 400 km2 groot, met heuvels, rotsen, moerasgebied, dicht oerwoud, meren en droge grasvlakten. Dankzij het tijger-project (sinds 1972, samen met andere wildparken), maar vooral dankzij de betrokkenheid van de lokale bewoners, zijn er nu weer tijgers. Meestal moet men wel 2 of 3 maal met een safari mee om een tijger te zien, maar het gebeurt ook dat al na één uur bij het eerste bezoek een tijger zivh liet zien. Verder zijn er luipaarden en veel herten, jakhalzen, hyena's, sambars, krokodillen en veel verschillende soorten vogels.

Beste tijd om te bezoeken: in de vroege morgenuren of tegen de schemering. Het park is meestal gesloten van 1 juni tot 1 oktober (afhankelijk van de monsoon).

 

Jaipur - Dieper in het Bharatpur Bird Sanctuary

1

€ 66,-  

€ 71,-  

€ 145,-  

 

Als natuurliefhebber en/of vogelspotter wilt u waarschijnlijk iets meer zien van het beroemde Keoladeo Ghana National Park In plaats van een kort ritje per rickshaw en dan weer verder naar Jaipur, is het ook mogelijk hier te overnachten. Dan is het mogelijk om in de avondschemering en/of in de vroege ochtend een wandel-, fiets- of boottocht in het park te maken!

 

Jaipur - extra dag

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Jaipur is de hoofdstad van Rajasthan, een hele mooie en levendige stad, waar veel te zien en te doen is: de oude binnenstad met de ontelbare shops, markten, festivals etc.  Met de kinderen naar Fun City, Chokni Dhani, het waterpark Dreamland. Naar de papierfabriekjes van Sanganer, het Sisodia Rani Palace met de beroemde tuinen ...

 

Varanasi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Varanasi - Delhi per slaaptrein

-1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Een treinreis in India is een geweldige belevenis, vooropgesteld dat u gemakkelijk in de trein slaapt en het niet erg vindt om even op een vies station te moeten wachten.

 

Varanasi - extra dag, zonder auto

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

 

 

Raadpleeg onze voorwaarden

 

Verzenden

 

 

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098