Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

India -> Rondreis Ladakh: van Delhi overland naar Leh

Rondreis Ladakh: van Delhi overland naar Leh

22 dagen v.a. € 1.145,-  

Deze individuele rondreis brengt u overland van Delhi, via Manali en de Rohtang Pass, naar Ladakh, hoog in de Indiase Himalaya. In Klein Tibet, zoals Ladakh ook wel genoemd wordt, is het dagelijkse leven doordrongen van de Boeddhistische Tibetaanse cultuur.
Tijdens deze Ladakh reis bezoekt u o.a. gompa's met fascinerende muurschilderingen, het Tso Moriri meer en maakt u uitgebreid kennis met het dagelijkse leven op grote hoogte, waar de afgelopen eeuwen weinig veranderd is.
Reizen overland naar Ladakh zijn alleen mogelijk van half juni tot half september, wanneer de hoge passen sneeuwvrij gehouden worden door het Indiase leger. 

Uiteraard kunnen we deze reis naar Ladakh helemaal aanpassen, totdat het een reis is die precies past bij uw wensen en verwachtingen.

Route: Delhi - Chandigarh - Shimla - Parvati Valley - Manikaran - Manali - Rohtang - Keylong - Sarchu - Pang - Leh - Hemis - Thiksay - Stok - Likir - Alchi - Lamayuru - Tso Morori

 

 

Reisgegevens

Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Land

Email

Reizigers

Volwassenen

Aantal kinderen (Onder 12 jaar)

Hotelklasse

Speciale wensen (dieet, mobiliteit etc.)

Aanvullende informatie

Vertrekdatum

Delhi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Delhi - Een extra dag, zonder auto

1

€ 13,-  

€ 15,-  

€ 18,-  

 

Ontdek deze fascinerende stad, zelfs met 5 dagen heeft u nog niet alles gezien. Daarom de mogelijkheid om 1 of meerdere nachten extra te boeken. Gebruik van de auto is niet inbegrepen. 

 

Delhi - Een extra dag met gebruik van auto en chauffeur

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

Om deze stad op een eenvoudige manier te verkennen, is het mogelijk om een dag extra te boeken, met gebruik van auto en chauffeur. Deze chauffeur kent de stad erg goed, dus je kan het maximale uit de dag halen.

 

Delhi - Ontdek Old Delhi op de fiets

0

€ 25,-  

€ 25,-  

€ 25,-  

 

Ontdek de smalle straatjes van Old Delhi of de mooie lanen van New Delhi per fiets! Niet achter in een rickshaw, maar zelf fietsen. Er zijn 3 verschillende routes, die elk ca. 3 tot 4 uur durenen de gids (Nederlands en Engels sprekend) fietst mee.

 

Delhi - Bezoek de Taj Mahal, 1 dag

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Van Delhi is het slechts 4 uur rijden naar de wereldberoemde Taj Mahal in Agra, de blijvende love story in marmer van keizer Shah Jahan en zijn keizerin Mumtaz Mahal.

Rond 6 uur 's morgens vertrek per auto, waarna u ca. 4 tot 5 uur in Agra bent.

 

Delhi - Taj Mahal en Bharatpur Bird Sanctuary

3

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

De Taj Mahal, het 7de wereldwonder, staat in Agra, 200 km  ten zuiden van Delhi en in Bharatpur, slechts een uurtje rijden van Agra, ligt het beroemde vogel reservaat Keoladeo Ghana National Park. De Taj Mahal én het Bharatpur Bird Sanctuary zijn beiden UNESCO World Heritage Sites.

 

Delhi - retourtje Varanasi (vlucht)

4

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Varanasi aan de Ganges, de stad van Shiva en een van de heiligste plaatsen van India. Vóórdat de westerse beschaving ontstond, bestond de stad al! Vele kronkelende, nauwe steegjes, maar ook schilderachtige lanen, allen vol met kleurrijke pelgrims. Rondzwervende sadhus en brahmanen die aan de goden offeren, beelden en geluiden die zich vermengen met de geur van wierook uit de talrijke oude Hindoe-tempels.

 

Delhi - Taj Mahal en Varanasi (trein)

4

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

De blijvende love story in marmer van keizer Shah Jahan en zijn keizerin Mumtaz Mahal, de Taj Mahal in Agra en de heiligste Hindu stad ter wereld, Varanasi aan de Ganges, behoren met recht tot de hoogtepunten van India. Vanuit Delhi zijn deze goed bereikbaar per auto en trein.

 

Delhi - Taj Mahal en Varanasi (vlucht)

4

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

De blijvende love story in marmer van keizer Shah Jahan en zijn keizerin Mumtaz Mahal, de Taj Mahal in Agra en de heiligste Hindu stad ter wereld, Varanasi aan de Ganges, behoren met recht tot de hoogtepunten van India. Vanuit Delhi zijn deze goed bereikbaar per auto, trein en vlucht.

 

Delhi - Uw (bruids)jurk, kostuum, pakje etc. op maat gemaakt

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

De rondreis die begint en eindigt in New Delhi kunt u combineren met enkele (2 tot 4) bezoekjes aan het mode atelier van Glady Hunjan, gespecialiseerd in mooie feest - en bruidskleding. 
Bij aankomst in Delhi kiest u de stoffen en past u het vooraf gemaakte pasmodel, bij terugkomst van de rondreis kunt u het kledingstuk afpassen en (netjes verpakt) meenemen.
Prijs is exclusief kosten van het mode atelier.

 

Manali

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Manali - Hampta Trek

5

€ 235,-  

€ 255,-  

€ 310,-  

 

Deze trek start vanaf Manali en gaat over de Hamta pas naar de bovenloop van de Chandra rivier in Lahoul, door het onderste deel van de machtige Bara Shigri gletsjer.

 

Leh

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Leh - Hemis Festival

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Het jaarlijkse Hemis Festival, het bekendste van Ladakh en indrukwekkend om mee te maken, wordt gevierd op Tse-Chu, de 10e dag van de Tibetaanse maan maand (in 2011 op 11 en 12 juli). Het is het meest bekende festival van Ladakh en indrukwekkend om te ervaren. Lokale mensen zijn gekleed in hun mooiste traditionele kleding en de Lama's, genaamd 'chhams', voeren prachtige gemaskerde dansen uit en heilige rituelen, onder begeleiding van bekkens, trommels en grote hoorns.

 

Leh - Nubra Valley

2

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

De Nubra Valley is een schitterend gebied, op een hoogte van 5300 m, de weg er naar toe gaat via de Khardungh-la, de hoogst berijdbare weg (per auto) ter wereld: 5606 m hoog (maar je kunt er nog hoger klimmen …)
Tot 1994 was het gebied gesloten voor buitenstaanders, omdat het zo dicht bij de Tibetaanse (Chinese) grens ligt, nu alleen toegankelijk met een speciale vergunning. Er is een gematigd klimaat, daarom ook groeien er veel appels, walnoten, "khubani" en "blue dye".  Het is een vrij kaal landschap, met prachtige kleuren, waarin hier en daar grote oases liggen.

 

Alchi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Alchi - Sham trek

4

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

De Sham trek wordt ook vaak de Apricot trek genoemd. Het is een vrij gemakkelijke trekking, door een heel mooi gebied, waarbij u toch niet boven de 4000 m grens komt. Voorwaarde is wel, dat u al enkele dagen in Ladakh bent en dus aan deze hoogtes gewend bent!

 

Kasol

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Kasol - Wandelen in de Parvati Valley

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Deze vallei leent zich uitstekend voor een dag wandelen, er zijn veel kleine dorpjes, die niet per auto bereikbaar zijn en de maximale hoogte bepaalt u zelf.

 

 

Raadpleeg onze voorwaarden

 

Verzenden

 

 

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098