Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

India -> Rondreis Nepal en India: In het voetspoor van Lord Boeddha

Rondreis Nepal en India: In het voetspoor van Lord Boeddha

22 dagen v.a. € 1.595,-  

Deze reis brengt u naar de belangrijkste plaatsen in het leven van Lord Boeddha. Omdat Lumbini, zijn geboorteplaats, in Nepal ligt, vliegt u eerst naar Kathmandu om dan, via Chitwan National Park, naar Lumbini te rijden. Tot en met Varanasi staat alles in het teken van Boeddha.

 

Uiteraard kunnen wij deze reis naar Nepal en India geheel voor u aanpassen, zodat exact de reis onstaat zoals u het wenst.

Route: Delhi - Kathmandu - Patan - Bhaktapur - Chitwan National Park - Lumbini - Kapilvastu - Shravasti - Kushinagar - Vaishali - Patna - Bodhgaya - Varanasi - Agra - Mathura

 

 

Reisgegevens

Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Land

Email

Reizigers

Volwassenen

Aantal kinderen (Onder 12 jaar)

Hotelklasse

Speciale wensen (dieet, mobiliteit etc.)

Aanvullende informatie

Vertrekdatum

Agra

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Agra - extra dag met auto

1

€ 51,-  

€ 65,-  

€ 103,-  

 

In en rond Agra is veel te zien of gewoon "te beleven". Indien de tour die u wilt boeken zuidwaards of noordwaarts gaat, kunt u evt. een dag extra boeken om bijv. Keoladeo National Park in Bharatpur te bezoeken, en / of  Fatehpur Sikri. Deze beide plaatsen zijn UNESCO World Heritage sites!

 

Agra - Wildlife en natuur bij Chambal

2

€ 135,-  

€ 160,-  

€ 220,-  

 

De "Nationale Chambal (Gangesgaviaal) Wildlife Sanctuary" is opgericht in 1979. Ongeveer 400 km van de rivier Chambal snijdt schilderachtige ravijnen door het gebied, totaal 1.235 km2 groot. In vroegere tijden was dit labyrinth van ravijnen de basis voor, bijna "traditionele", bandieten met kleurrijke figuren als Man Singh en Phoolan Devi. In 2005 werd de laatste bandiet, Nirbhay Gujjar, gedood. De organisatie promoot het eco-toerisme.

 

Agra - Keoladeo Ghana National Park in Bharatpur

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

In Bharatpur, slechts een uurtje rijden van Agra, ligt dit beroemde vogel reservaat Keoladeo Ghana National Park, een UNESCO World Heritage Site. Voor de natuurliefhebber en de vogelspotter een must, maar ook voor degene die, na alle hectiek van de steden, een mooi stuk natuur willen ervaren. Per rickshaw, met de gids aan het stuur, door de bossen en langs de vele waterpartijen.

 

Chitwan National Park

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Chitwan National Park - extra dag

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

In Chitwan National Park is heel veel te zien en te doen, dus als u nog een dag langer actief wilt zijn met een junglewandeling bijv., een boottocht of gewoon genieten van de natuur tijdens een rustige wandeling …

 

Delhi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Delhi - Een extra dag, zonder auto

1

€ 13,-  

€ 15,-  

€ 18,-  

 

Ontdek deze fascinerende stad, zelfs met 5 dagen heeft u nog niet alles gezien. Daarom de mogelijkheid om 1 of meerdere nachten extra te boeken. Gebruik van de auto is niet inbegrepen. 

 

Delhi - Een extra dag met gebruik van auto en chauffeur

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

Om deze stad op een eenvoudige manier te verkennen, is het mogelijk om een dag extra te boeken, met gebruik van auto en chauffeur. Deze chauffeur kent de stad erg goed, dus je kan het maximale uit de dag halen.

 

Delhi - Ontdek Old Delhi op de fiets

0

€ 25,-  

€ 25,-  

€ 25,-  

 

Ontdek de smalle straatjes van Old Delhi of de mooie lanen van New Delhi per fiets! Niet achter in een rickshaw, maar zelf fietsen. Er zijn 3 verschillende routes, die elk ca. 3 tot 4 uur durenen de gids (Nederlands en Engels sprekend) fietst mee.

 

Delhi - Uw (bruids)jurk, kostuum, pakje etc. op maat gemaakt

1

€ 40,-  

€ 65,-  

€ 118,-  

 

De rondreis die begint en eindigt in New Delhi kunt u combineren met enkele (2 tot 4) bezoekjes aan het mode atelier van Glady Hunjan, gespecialiseerd in mooie feest - en bruidskleding. 
Bij aankomst in Delhi kiest u de stoffen en past u het vooraf gemaakte pasmodel, bij terugkomst van de rondreis kunt u het kledingstuk afpassen en (netjes verpakt) meenemen.
Prijs is exclusief kosten van het mode atelier.

 

Kathmandu

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Kathmandu - trekking naar Nagarkot

2

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Een uitstapje naar hét uitzichtpunt ten oosten van Kathmandu: Nagarkot. U kunt er naar toe rijden, maar ook gedeeltelijk lopen. Het is een mooie en gemakkelijke wandeling van ca. 4 uur door de vallei, met mooie panorama's van de Himalaya toppen.

 

Kathmandu - extra dag (zonder auto)

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

 

Kathmandu - Bungeejump in de Himalaya

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Bijna op de Tibetaanse grens ligt de plek voor een bloedstollende sprong: 160 m boven de Bhote Kosi rivier spring je van de brug …

 

Varanasi

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Varanasi - naar Agra via Khajuraho

2

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Een omweg via Khajuraho, met de wereldberoemde tempels waarop de komplete Kama Sutra staat afgebeeld, niet voor niets een UNESCO World Heritage Site!

 

Patna

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Patna - Sonepur Cattle Fair

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Elke bezoeker aan de Sonepur veemarkt ervaart hier een visueel uitzonderlijke happening, waar massa's mensen samenkomen op Kartik Purnima om te offeren aan Harihar Nath en/of dieren te verhandelen op de grootste veemarkt van Azië. Vrijwel alle dieren worden hier te koop aangeboden: olifant, goudvis, kip, aap, paard, hond, vogels etc. etc. Daarnaast natuurlijk allerlei artikelen die met dieren te maken hebben.

De festiviteiten duren twee weken, met ingang van de dag van volle maan Kartik Purnima, meestal in november (2016 = 25 november).

 

Lumbini

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Lumbini - Kushinagar zonder Shravasti

-2

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Het is mogelijk vanaf Lumbini rechtstreeks naar Kushinagar te rijden, dus niet via Shravasti. De reis wordt hierdoor ook 2 dagen korter.

 

 

Raadpleeg onze voorwaarden

 

Verzenden

 

 

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098