Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

India -> Rondreis Zuid India: tempels, natuur en strand

Rondreis Zuid India: tempels, natuur en strand

24 dagen v.a. € 1.150,-  

Tijdens deze reis van 24 dagen krijgt u een uitstekend beeld van de drie meest zuidelijke deelstaten van India. Zuid India is minder bekend, maar heeft ontzettend veel te bieden: eindeloos lange zandstranden, veel levendige tempelsteden zoals o.a. Thanjavur, Chidambaram en Madurai, weelderige groene theeplantages, natuurparken met wilde olifanten, krokodillen, tijgers, de beroemde backwaters, maar bovenal een heel vriendelijke en gastvrije lokale bevolking. 
Uiteraard kunnen we deze voorbeeldreis helemaal aanpassen, totdat het een reis is die precies past bij uw wensen en verwachtingen.

Route: Chennai - Mamallapuram - Pondicherry - Chidambaram - Thanjavur - Trichy - Madurai - Munnar - Periyar Thekkady - Thrikunnapuzha - Kumarakom - Kochi - Mettupalayam - Ooty - Mysore - Bangalore

 

 

Reisgegevens

Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Land

Email

Reizigers

Volwassenen

Aantal kinderen (Onder 12 jaar)

Hotelklasse

Speciale wensen (dieet, mobiliteit etc.)

Aanvullende informatie

Vertrekdatum

Mahaballipuram

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Mahaballipuram - extra dag op het strand (zonder auto)

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Voor de liefhebbers van het strand: een dag relaxen op het brede zandstrand aan de Coromandel Coast (deel van de Bay of Bengal). De maximum temperatuur hier varieert van 28 C. in december tot 38 C. in mei!

 

Mamallapuram - extra dag (met auto)

1

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Mamallapuram is een ideale plek voor een extra dagje rustig aan. Is een volle dag aan het strand echter iets te veel van het goede, dan kunt u bijv. met de auto het binnenland inrijden, of naar het Vedantangal Bird Sanctuary of bezoek de grote Crocodile Bank (14 verschillende soorten krokodillen, ruim 2400 totaal)…

 

Thanjavur

Aantal dagen

Economy

Medium

Luxury

 

Thanjavur - naar Rameshwaram via Calimere

3

€ 0,-  

€ 0,-  

€ 0,-  

 

Off the beaten track: het Wildlife Sanctuary Point Calimere aan de Indische Oceaan is nog niet ontdekt door de westerse touroperators, maar daarom niet minder mooi! Evenals het pelgrimsstadje Rameshwaram, dat op een langgerekt eiland ligt in de Indische Oceaan. Op het uiterste puntje van het eiland is bij helder weer Sri Lanka te zien en hier begint ook de "Adam's Bridge" naar Sri Lanka.

 

 

Raadpleeg onze voorwaarden

 

Verzenden

 

 

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098