Home page  |  Wie zijn wij  |  Contact  |  Reviews      facebook google plus

sgr     vvkr

lies@betje.nl      +31 (0)411 625070 / 625077

 

Informatie over...

Verantwoord toerisme

Reisverzekering

Vliegtickets

Thema's

Natuur en Wild

Specifieke belangstelling

Actief & avontuurlijk

Met kinderen

Home page -> Wie zijn wij

Wie zijn wij

BETje individuele reizen   India - nw alinea    BETje individuele reizen 

We zijn sinds 1981 werkzaam in het toerisme, eerst alleen binnen Europa, maar na enkele privé reizen naar India heb ik mijn hart verloren aan dit land en zijn bewoners!  Vanaf 1999 zijn we ons daarom gaan specialiseren in rondreizen naar dit fascinerend land en inmiddels is BETje individuele reizen een begrip geworden voor veel India-gangers.

India - nw alinea  Dat India, al of niet gecombineerd met Nepal en/of Bhutan, een mooie bestemming is, blijkt wel uit het feit dat veel van onze klanten meerdere keren (tot 8 maal) hier een rondreis maakten. India is immers zo 'n groot, gevarieerd en interessant land, dat je er keer op keer weer naar toe kunt en tóch steeds opnieuw een ander aspect of een ander gebied "ondergaan".


India - nw alinea  Waarom individueel ...

Individueel, dat is alleen reizen of samen met een partner, het gezin, een vriendengroep...

Het betekent óók:

    India - nw alinea   meer menselijk contact met de lokale bevolking (anders dan het commerciele contact met de handelaartjes, die opduiken bij grotere toeristen groepen) 
    India - nw alinea   meer mogelijkheden om van de standaard toeristenwegen af te wijken, “dieper” het land in 
             
India - nw alinea   De auto (of mini-bus) met privé chauffeur heeft onze voorkeur:   
    India - nw alinea   u stopt wanneer u wilt, even uitstappen voor een foto of een korte wandeling maken ... dan doet u dat 
    India - nw alinea   hebt u geen zin in bijv. de zoveelste tempel, dan rijdt u gewoon voorbij ... !
 
    India - nw alinea   wilt u het een dagje rustiger aandoen, dan doet u dat !!
           
    Zolang u 's avonds maar in het gereserveerde hotel bent, bent ú het die de dagindeling bepaalt.
   

DAAROM: 

    individueel reizen: EEN GEWELDIGE ERVARING !!   
       Lies Pijnenburg
   
   

  

Logo TukTuk travel

India - nw alinea    TukTuk Travel

Mijn dochter Bregje, die toerisme gestudeerd heeft, werkte enkele jaren in het Midden-Oosten en werd daarna uitgezonden naar India en Nepal. Vanzelfsprekend had ze altijd veel belangstelling voor mijn reizen en voor BETje individuele reizen, ik kon ook altijd op haar hulp rekenen.

India - nw alinea   Sinds enkele jaren woont ze nu permanent in Italië en zet zich vandaar nu volledig in voor onze reizen naar India, Nepal, Bhutan en Sri Lanka.

 

 Deze “2 in 1” organisatie, met de jarenlange specialisatie en know-how in reizen naar
de 3 Himalaya landen en de parel van de Indische Oceaan:

UW GARANTIE VOOR EEN GESLAAGDE “ONTDEKKINGS” REIS!!

  

  

India - nw alinea   Onze reizen

Nepal en Bhutan zijn, als buurlanden van India, heel goed te combineren met een India-reis en hebben, hoewel het 2 kleine landen zijn en vlak bij elkaar liggen, toch elk een heel eigen identiteit.

Tijdens onze eigen reizen door deze landen letten we vooral op het authentieke van het gebied. Dit willen we u ook laten zien en ervaren in onze rondreizen.

India - nw alinea  We maken zoveel mogelijk gebruik van de diensten van lokale bedrijven en hotels (die we zelf bezoeken), van lokale eigenaars en met zoveel mogelijk lokaal personeel. In India dus Indiase, in Nepal Nepalese, in Bhutan Bhutanese en op Sri Lanka Sri Lankanen.

Dit is onze bescheiden manier om de ontwikkeling en de bevolking van het fascinerende India, het arme Nepal, het gesloten Bhutan en het oude Ceylon te ondersteunen.

India - nw alinea   SGR

BETje Individuele Reizen (KvK 66415098) is aangesloten bij SGR onder deelnemersnummer 3.710. Binnen de grenzen van de SGR garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen on de garanatie van de SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. 

  

Hartelijke reisgroeten,

Lies Pijnenburg

 

 

BETje individuele reizen – K. v. K.: 66415098